"Ik ben helemaal in mijn nopjes als mensen bij ons aan tafel schuiven en hun weg naar ons blijven vinden om te smullen van eten waar le gout du bonheur voorop staat" - Frieda

Het Victor verhaal start bij moeder en dochter, Roxanne en Frieda. Frieda werkte jaren in de marketing wereld en Roxanne kwam met haar diploma Orthopedagogie in het onderwijs terecht. 

"zorgen dat iemand zich helemaal op zijn gemak voelt bij ons en kan genieten van het moment op zijn manier, geeft mij de ultieme voldoening" - Roxanne 

Maar toch... het blijf kriebelen op ooit op een dag zelf te gaan creëren. Bij elk uitstapje samen gingen we wel eens langs een leegstaand pand en droomden we voor de gevel wat er mogelijk zou kunnen gemaakt worden. Tot de dag dat we in Pamel centrum een zeer warm en fijn gevoel kregen en de ideeën van een koffiebar binnenstroomden. GEVONDEN!

 

Het verliep niet allemaal van een leien dakje want net toen we de flyers aan het drukken waren voor onze grote opening, ging heel het land in lockdown. Van een challenge gesproken... Hoe zouden we dit gaan aanpakken? Kunnen we dit als startende zaak aan? Raar maar waar kwam er nooit een gedachte in ons naar boven dat we wel zouden afwachten. Nee, we gingen keihard aan de slag! Talloze ontbijtpakketten en 'ik-mis-jou-zakjes' brachten we rond van ene lockdown groep naar de andere. We maakten cadeautjes, brachten lekkernijen aan huis met een hoopgevende boodschap op, reden elke dag rond en leerden intussen meer en meer onze zaak kennen. Een zware beproeving was die corona tijd, maar toch slaagden we erin om deze uitdaging een positieve draai te geven.

En dit bleek te werken want wanneer de deuren van onze zaak eindelijk wat meer open mochten, kwamen jullie langs bij ons. En opnieuw, en opnieuw. Tot op de dag van vandaag zijn wij nog steeds elke dag dankbaar dat jullie de weg naar ons blijven vinden. Voor een koffiemomentje, een praatje bij het afrekenen, die heerlijke lunch of dat dessertje waar je al een week naar uitkeek. En dat gevoel, dat is waar het allemaal om draait bij Victor. Welkom!